En delikat söndag med gott samvete

Söndagen har gått ovanligt fort idag. Kanske lite för fort med tanke på att detta blir mitt första inlägg för dagen. Om vi enkelt och snabbt ska summera söndagen hittills så får vi nog ta och dela in den i tre enkla punkter:
  • Sats
  • Tjockpannkakor med lönsirap mm.
  • Toast Skagen och blomkålssoppa

Dagen började trevligt. Självklart så är man alltid seg efter en kväll som gårdagen. Ett lagom jobbigt gympass på sats avslutat med en varm och trevlig bastu så börjar dagen på rätt sätt.

Har man varit och gymmat, ja då kan man äta sockerbomber som tjockpannkakor med gott samvete. Det var snuskigt gott och sött. Med tanke på tjockleken så behövdes det inte mer än två stycken för att mätta en lagom hungrig mage

På denna pannkaka är det limesirap, jordgubbar & blåbar och på toppen ett lager florsocker

Till middag blev det hemmagjord toast skagen. Godare toast skagen finner du inte på denna jord. Den enkla blomkålssoppan blev en bra balans till en lagom lyxig förrätt en sådan söndagskväll. Ibland kan ju dock önska att man fick två toast skagen.... Men men, sånt är livet. Man kan inte få allt, eller kan man? Hursomhelst så har det var stek mode on i dag. Det blev det dock i köket. Vad spelar det för roll. Stek mode on! Ha en fortsatt trevligt kväll!

~Greger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0