Ändrade planer

Som Karl skrev så blev det som sagt skulle vara den årliga middagen med eliten. Karl väljer att kalla eliten för våran egen orden. Jag skulle föredra att kalla den Klubben för inbördes beundran. Som Karl påpekar kan jag inte allt annat än att hålla med honom. Visst har vi det ypperligt.

Ha en mycket trevligt kväll kära läsare. Nu slår vi klackarna i taket, stek mode on!

~Greger

Middag

Oj oj oj, vad ska vi hitta på för hederligt idag då? Festa trodde ni såklart, men icke! Idag ska nämligen vi(Karl, Greger och Ragnar) på ett middags möte för våran egen orden, där samlas eliten en gång och året för att fira hur härligt vi har det.

På menyn står en trerätters. Vad det blir för mat är dock oklart. Mer om det senare!

"Livet är en fest, alltid"

~Karl

Kvällen för stekare som oss

Då börjar det närma sig kväll då. Ingenting är ännu bestämt men för en stekare som mig så lutar det åt nattklubbslivet på stureplan. Inte helt otippat kanske. Det blir bord. Det blir skumpa. Det blir schtek. Finns inget brudarna gillar mer än ett gäng schyssta killar med cash. Med rätt sällskap blir det en lyckad kväll. Ha en riktigt trevlig kväll nu kära läsare. Stek mode on!

~Greger

Hederligt

Öppnade en flaska bubbel efter middagen idag, det var ypperligt. Middagen bestod av Hummersoppa och sjötunga då vi var sugna på lite av havets delikatesser. Middagen var utsökt och min bordsdam utgjorde ett ytterst trevligt sällskap under kvällen! En härligt dekadent måltid med trevligast möjliga sällskap.

Dagens citat: "Var är sjön i sjötungan?" Ha ha den skrattade vi glatt åt.

~Karl

Stekartrion

Okej då vare dags. Nu kör vi igång! Stekartrion går under namnen Karl, Greger och Ragnar. Vi föredrar att vara anonyma tills vi ser att vi har visat intresse och feedback för att göra bloggen ännu bättre. Vi hoppas att det kommer bli en underhållande vinter här hos stekartrion. Stek mode on!

~Karl, Greger och Ragnar

Klar!

Efter mycket om och men så börjar bloggen äntligen ta form. Vi hälsar er varmt välkomna och hoppas att ni kommer trivas med det ni ser och läser


~Karl, Greger och Ragnar


RSS 2.0